Gott nytt år!


Söndag

Söt bild på söt tjej. Hihi
Har knappt gjort ett skit idag haha. Men jag har iallafall rensat bilder på både min dator och iphone. Duktiga jag. Sen har jag kört ett träningspass på just dance och kollat på 90210. And thats it. Ha en bra söndag! Sista söndagen i 2012. Omg

Today I don't feel like doin' anything

Ska sätta på en film nu och bara chilla är så trött så jag tror jag svimmar. Ska även rensa lite bilder och sånt tråkigt och fixa inför nyår imorgon! Är så jävla taggad för ett nytt år! Tror verkligen att 2013 kommer bli ett bra år. 2012 var nog ett av de sämsta åren tror jag.. 

Stan

Bussen körde förbi Kajsa och mig mitt framför ögonen så vi fick ta en promenix till stan istället vilket kanske var bra! När vi kom till stan träffade jag Mikaela och gick runt i lite affärer. När klockan närmade sig fyra märkte vi att det började stänga alla affärer så vi satte oss och filade istället mys! Snart kommer Emma och vi ska kolla på grinchen!


29 december

 
 
Sitter här och äter min goda kyckling sallad och ska snart ta bussen till stan för att träffa Mikaela. Var även och tränande innan med mina nya skrillor och det gick förvånansvärt bra! Ha men bra lördag.

Lite nytt lite presentos

Tröja-Gina Tricot/ Armband-Ur&penn/ Puder&Läppstift-Kicks och så fick jag lite presenter från min one and only Elvira!


Juleklapp

Kääär i mina nya skrillor


1 vecka kvar till tomten kommer

Det är bara en vecka kvar till julafton. Shit det känns som att det fortfarande är october typ haha. Idag var Bella lite sjuker så jag var hemma med mamsen och vi bakade lite och så. Sedan åkte jag till ishallen där vi skulle göra julprogram för barnen i skridskoskolan. Vilket gick bra tror jag. Nu ska jag bara mysa och kolla på film!
Kram
Saknar min mikkis

SM i konståkning

Det här är inpricip vad jag har gjort det senaste dagarna. 
 
Det är SM i konståkning och i den bästa staden Växjö i år! Jag och Julia har fixat musik  till sveriges bästa konståkare när de tränar innan de ska ut och tävla. Har faktiskt varit redigt kul men kallt! Efter att ha fått se alla dubbel axel och trippelhoppen har jag blivit så sjukt motiverad och inspererad så nu kör vi!
 
Imorgon ska jag och några fler vara prisutdelare. Detta betyder att jag måste vara i ishallen vid kl kvart i 9. Pallar inte..
 

Saker du kanske inte visste

  • Jag kommer nästan alltid försent till skolan på morgonen, jag är sån tidsoptimist.
  • Jag ÄLSKAR att sova. Det bästa som finns.
  • Jag önskar mig nya skridskor i julklapp.
  • Jag HATAR lussebullar
  • På lördag och söndag ska jag jobba från halv 8 på morgonen
  • Jag vill verkligen gå på Justin Biebers konsert i april!
  • I de betygen jag har fått så har jag C i allt förutom kemi då jag har E. Haha snacka om att ligga medel.
  • När jag var liten blev jag kallad nudist-bella för jag tog alltid av mig tröjan haha!
  • Jag är verkligen inte bra på matte
  • Min favorit serie just nu är Hart of Dixie
  • Jag har aldrig sätt en läskig skräckfilm (sån man får mardrömmar av) Då har jag ändå sätt en heldel!

12/12/12

Hejhallåå. Den senaste veckan har det varit snorigt, blodigt (näsblod) och hostigt. Har inte mått super men nu är det bra. Tror jag. Idag hände inget speciellt. När jag kom hem gick jag direkt och somnade. Känns som att jag inte riktigt har kunnat sova ut på väldigt länge. Imorgon efterskolan ska jag till ishallen för då börjar SM i konståkning och jag ska vara med i invigningen sedan ska jag jobba lite med att fixa musik i träningshallen där de tränar innan de går ut och åker sina program! Det blir nog kul!
 

Sjuk

Hejsan har haft mycket plugg denna vecka och nu är jag sjuker. Uppdaterar efter helgen!

1 advent

Hejsan. Min helg har tillbringats den större delen i en bil! I fredags sov jag hos Emelie med Julia. Vi gjorde varm chokladmjölk med grädde och kollade på film. På lördagen gick vi upp vid kl 7 och så åkte vi till Astrid och hämtade upp henne och sen stack vi till Rydaholm för dagläger. Dock råkade vi köra liiite fel haha! Först åkte vi mot Kalmar men sen kom vi på att vi skulle ta väg 27. Så vi vände och tog väg 27. Men sen när vi kom till ingestad och vi började undra lite om vi kört fel igen. Sen kom vi till Tingsryd och då kollade jag på min karta i iphonen och såg att vi åkte neråt i landet när vi egentligen skulle åka uppåt så vi fick återigen åka tillbaka och då visade det sig att vi skulle åka väg 27 men åt andra hållet haha. När vi väl var framme var vi lite sena menmen. Sen hade vi 3 ispass 1 fys och en föreläsning. Fast jag kunde inte va med på sista för jag var tvungen att åka hem för vi skulle till skåneland  för att fira min kusin och mormor. Idag när vi skulle hem åkte vi förbi nya ikea i Älmhult. Sen åkte jag direkt till till domkyrkan där jag träffade Julia så gick vi på gudstjänst. Nu ska jag kolla på greveholm!

RSS 2.0