It's friday

 Vill bara ha helg nu!

Chai latte

Hej hallå. Sitter och pluggar och lyssnar på musik. Idag efter skolan stack jag till stan och köpte chai latte pulver sen stack jag på konfan. Ska snart ta en pause från pluggandet och göra lite chai latte till mig och kajsa.

Ny blogg

petronella.blogg.se

Helgen

Hello, igår så tillbringade jag kvällen/natten hos Emelie med Ida och Julia. Vi kollade på hela Greveholm och så har vi bestämmt att vi ska åka dit någondag haha! Idag så tog jag och Ida bussen till stan och mötte upp Jullz och Emz sen gick vi och åt Subway och gick runt i en massa affärer. Ute kunde man ju inte va för det regnade för fullt. Runt 5 tog jag bussen hem och sen stack jag på träning. Körde verkligen fullt ut idag och det känndes super! Det bästa var min och Julias stretching efter! Nu ska jag kolla på Hart of Dixie. Natti
 

Hej ny blogg ja0

Hejsan efter mycket krongel så blev det ju bra till sist.. Eller inte. Fick aldrig till designen. Så den ser typ exakt ut som min förra blogg men who gives a damn? Tycker det är ganska tråkigt och jobbigt att blogga men vi får väl se hur länge det håller hiha.
 
Osminkad tjej men man får väl bjuda på sig själv eller vad säger ni???

RSS 2.0