Glad eller inte glad

Är så trött på livet fast ändå inte. Är så glad man kan bli men sen är det något litet som irriterar mig fast kan inte komma på vad. Antagligen att det säljs nya Justin Bieber biljetter imorgon men jag kan inte gå ush, sen hatar jag när man ska göra något som man ser fram emot och sen händer en annan sak som man vill göra och måste välja. Ushhh. Menmen what to do. Ska iallafall kolla på någon mysig film nu pusss.
Jag gillar dig kompis
 

Måndag

Grym dag idag!
Ska äta lite middag nu såhär på eftermiddag för jag ska träna och sedan på öppethus i skolan. Nu ska jag äta och kolla på keeping up With the kardashians!

Lamt inlägg


Är för lat för att uppdater hihi

Har inte orkat uppdatera så mycket nu men ska börja imorgon igen. Har glömt bort att jag har en blogg hihi.
 
Söt bild på mig och Hildis

Påväg mot Skåne! Med Taylor Swift i öronen!


Sleepoveeeeeeeer

Hejsan alla goa och glada. Ska snart möta Saga för att ta bussen till Mikaela där vi ska sova. Imorgon är vi lediga från la skola och då ska vi ha någon friluftsdag-sak så vi ska spela badminton och bowla woopwoop! Men nu måste jag skynda mig! Hejdåå
 
söt bild från några vackor sen.. Höll på att ramla på de två sista hehe

Måndag

Började måndagen med att gå upp halv 7, inte likt mig.. Kom även i tid till skolan *applåder* Hade en awesome dag och slutade vid halv 2. Stack hem och åkte och tränade de små barnen! Sen åt jag och nu sitter jag här och myser till det med lite frukt och min drog Pretty little liars!


Färgar håret

Bella goes redhead!


Pretty little liars

Nu blir det pretty little liars med kajsa, chailatte och mörk choklad!


Jag är hopplös

Dagen började ju bra med atförsona sig till kl 8 när vi börjar kvart över 8... Det brukar ta en kvart för mig att klä på mig! Men dagen rullade på ganska snabbt! Tur det. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Brukar vanligtvis gå på teater nu vid 7 men det börjar nästa månad. Aja får väl underhålla mig!

haha skrek precis jätte högt för min diskmaskin sattes på


Sista dagen innan helvetet

Ush vill inte till skolan imorgon...

We're coming for ya


Kajsa you're to drunk, go home

Hejsan! Vaknade vid 9 idag efter en sömnlös natt. Jobbigt! Sedan åkte jag till ishallen för klubbmästerskap i konståkning. Jag och min trogne vän Julia åkte en random slinga haha. Det gick faktiskt helt ok. Sedan åkte jag till stan där jag träffade Lisa och sen kom Mikaela så gick vi på Hobbit. Den var ganska bra faktiskt!


Onsdag

Shit pommes är det redan onsdag? Orkar inte gå tillbaka till skolan. Men lite kul ska det väl bli! Hoppas ni hade det bra på nyår för det hade jag! Nu kör vi 2013!
 

RSS 2.0